Loading...
Wij ZIJN2018-02-14T16:51:26+01:00
cerro castillo chili
cerro castillo
cerro castillo

Pionier en Wegbereider

Wij zijn pionier en wegbereider in de Ascensie en de creatie van Onze Nieuwe Aarde. Alles wat wij (niet) doen, is ten dienste aan het grootste geheel. Wij zijn zelf – in en door ons als mens, onze man~vrouw relatie en de totale 3D illusie aarde – ten diepste de alomvattende Ascensieweg gegaan. Onze VuurKracht hebben wij terug ontvangen door telkens ‘Vol Ja!’ te zeggen tegen dat wat zich in het Leven aandiende. Wat zich in ons aandiende om zo wederom Vol-Ledig in contact te komen met Dat Wat Wij Waarlijk Zijn. Ons Oneindige Bewustzijn LEEFT en dat wat in ons bestemd is komt vrij tot manifestatie. NU ervaren wij waar ook jij – mens – naartoe kunt bewegen: ons BELICHAAMD ONEINDIG BEWUSTZIJN – EEN ZIJN.

Flowers Parque Nacional La Campana, Chile

Stairway to Heaven

Sinds lange tijd leven wij onophoudelijk voor wat jij zelf daadwerkelijk moet doen en (los)laten om ook te kunnen ascenderen en co-creator van onze Nieuwe Aarde te kunnen Zijn. Om zelf ook te ervaren dat jij HET ONEINDIGE NIETS BENT – AL. Door gaande onze Ascensieweg Belichaamd te geraken, is Het Oneindige Bewustzijn een Stairway to Heaven geworden. Zijn wij een “trap” geworden waar jij gebruik van kunt maken om in op te stijgen en zo “gemakkelijk en snel” als mogelijk is te Ascenderen. Daar waar iedereen voorheen zelf en alleen moest Ascenderen, mag je dit NU in interactie en verbinding met anderen doen en mag je gebruikmaken van de door pioniers bereide Weg.

Arco Iris in Dal van Rio Urubamba, Santa Teresa, Peru

Wij ZIJN hier

Wij zijn vol-ledig ten dienste aan jou en jouw diepste verlangen om te helen en wederom EEN te ZIJN. Om te Ascenderen en Onze Nieuwe Aarde mede vorm te geven. En uiteindelijk zijn wij dienend aan jou wanneer jij tegelijkertijd met jouw Lichaam en de Aarde, als geheel de sprong wilt maken naar Onze Nieuwe Aarde – 5D.

Het is aan jou om de keus te maken of je naar ons toe wilt komen en van ons en wat wij voor jou kunnen betekenen gebruik wilt maken.

Wij ZIJN hier……….

in ons Ascensiehuis

BEREID JEZELF VOOR OP WAT STAAT TE GEBEUREN

BEREID JEZELF VOOR OP WAT STAAT TE GEBEUREN Nu we ons in de keerpunt-fase in het daadwerkelijk realiseren van onze Ascensie bevinden, voelt het moment aangebroken dat je er bewust van wordt gemaakt dat het tijd is om jezelf voor te bereiden [...]

RESERVEER JE ONTMOETING

WIJ ZIJN GRAAG VOOR JOU BESCHIKBAAR.

Neem contact met ons op!
DONATIES    voor hen die volgen

Ons Ascensiehuis draait op schenkingen en donaties.

Het donatie principe wat wij hanteren in het Ascensiehuis houdt in dat vrijwillige donaties van voorgaande bezoekers van ons Ascensiehuis, het mogelijk maken dat zij die daarna komen gratis gebruik kunnen maken van wat ons Ascensiehuis hen biedt. En dat deze latere bezoekers het vervolgens met hun vrijwillig donatie weer mogelijk maken dat zij die weer na hen komen hetzelfde ontvangen.

Donaties maken de weg vrij voor een ander

Ga naar Donaties
ASCENSIEBOEK    DE WEG DOOR DE KELKEN, TEACHINGS

Weg naar bewustzijn via De Weg door De Kelken

Dit boek helpt jou herinneren wat je waarlijk bent en wat jij hier komt doen. Het begeleidt jou bij het vrijwillig oppakken van jouw uitnodiging en het zelf gaan van jouw Weg door De Kelken, bij het wederom uitkomen in waarheid en het op Aarde uitvoeren van jouw Goddelijke taak. Dit boek is in 2015 geschreven door SARA en verkrijgbaar bij Elikser Uitgeverij in Leeuwarden of in ons Ascensiehuis.

De Weg door De Kelken-Teachings

Lees meer
Onder de naam CALYXES doen wij – AN-RA en SARA – ons Ascensie- en Nieuwe Aarde werk. Calyxes is geen officieel bij de KvK ingeschreven onderneming. Op dit moment vallen onder CALYXES:
  • Ons wereldwijde Ascensie- en Nieuwe Aarde werk
  • Persoonlijke Ascensie-healing sessies
  • Het Ascensiehuis