DE WEG DOOR DE KELKEN, TEACHINGS

Ascensieweg naar het verankeren en daadwerkelijk Léven van De Godin

Dit Ascensieboek wijst jou De Weg waar doorheen je moet gaan om zelf te Ascenderen. Zowel de woorden als de energie van dit boek helpen jou herinneren wat je waarlijk bent en wat jouw unieke bijdrage aan het grootste geheel is. Je begint deze Goddelijke Ascensie Taak van jou daadwerkelijk uit te voeren wanneer je jouw Zelf tijdens het gaan van jouw Weg door De Kelken volledig vrij tot expressie laat komen en God-creator wordt. Als gevolg hiervan ervaar je het Oneindige Niets in jouw Lichaam. Lééf je jouw Zelf. JE BENT Thuis.

Dit boek begeleidt, bekrachtigt, is helend en doet ontwaken. Wanneer genoeg mensen De Weg door De Kelken gaan, Ascenderen wij, onze Lichamen en de Aarde als geheel en worden wij wederom EEN. In een hogere vibratie ervaren wij het LiefdeLicht dat we zijn.

Meer over de inhoud

 

Gedurende een Ayahuasca-retraite bij een sjamaan in het Amazone regenwoud in Peru heb ik – SARA – van The Spirits de uitnodiging gekregen een boek te gaan schrijven. Het door mij gehoor geven aan deze uitnodiging heeft geresulteerd in het Ascensieboek ‘De Weg door De Kelken, Teachings’. In dit boek spreek ik over de vele gewone en buitengewone ervaringen die ik tijdens het gaan van Mijn Weg door De Kelken heb gehad. Deze ervaringen laten zien hoe de vele sluiers van de 3D illusie Aarde voor mij zijn verdwenen en ik Thuis ben gekomen in Het Oneindige Licht dat wij als geheel zijn.

Om in dit LiefdeLicht wedergeboren te kunnen worden, moest ik gaande De Weg telkens door de pijn en angst die zich in mijn Lichaam bevonden heen bewegen. Moest ik er net zolang doorheen sterven tot De Godin – Het Licht dat ik waarlijk ben – in haar geheel in mijn Lichaam was ingedaald. Vanaf dat moment werd het mij duidelijk wat mijn Goddelijke taak op Aarde is en heb ik mezelf hierin steeds meer vol-ledig tot expressie laten komen.

Een van de thema’s waar ik in De Weg door De Kelken over spreek is die van het mannelijke en vrouwelijke ego – de verwonde man en vrouw – en de (seksuele) pijn en angst die er op de 3D Aarde in en tussen beiden bestaat. Vanuit mijn eigen ervaringen maak ik duidelijk dat het essentieel is dat we deze pijn en angst helen om weer samen te kunnen smelten tot Eén Zijn. De vervulling van ons diepste verlangen.

Ik ben volkomen zichtbaar en aanraakbaar in dit boek. Hierdoor kan jij als lezer in mij herkennen dat ook jij Het Licht bent en kun je er vanuit je vrije wil voor gaan kiezen om zelf ook De Weg door De Kelken te gaan en Thuis te komen.

Na het sluiten van de achterkaft

Het is eind 2017. Vanaf het moment waarop het boek De Weg door De Kelken, Teachings eindigt, zijn er alweer diverse jaren verstreken. Op deze website, op https://calyxes.org en op https://sisterhoodoftherose.nl kun je een beeld krijgen van de ervaringen die ik – samen met An-Ra – sindsdien heb gehad. Nooit had mijn mind kunnen bedenken wat wij gedurende deze jaren en bovenal NU zouden gaan ervaren. Hoe het voelt om daadwerkelijk te Ascenderen en vooralsnog tegelijkertijd ook nog op de 3D Aarde te moeten functioneren. Hoe het is om Oneindig Belichaamd Bewustzijn te ZIJN met alles wat in mij allemaal te ervaren is. En wat het in het leven zelf betekent om waarlijk in VOL JA! pionier en wegbereider in het Ascensieproces van ons, onze Lichamen en de Aarde als geheel te zijn in volledige dienstbaarheid aan ALLEN. ‘What a ride LIFE is!’ Het is Léven op zijn intenst.

Verkrijgbaarheid De Weg door De Kelken, Teachings

De Weg door De Kelken, Teachings is op 10 januari 2015 verschenen onder ISBN nummer: 9789089547316. Het heeft 337 pagina’s. De prijs is € 22,00.

Je kunt dit boek bestellen via deze website. Het is ook verkrijgbaar tijdens onze CALYXES bijeenkomsten, onze wekelijkse The Sisterhood of the Rose bijeenkomsten en in ons CALYXES Ascensiehuis.

Uiteraard kun je het ook via de reguliere verkoopkanalen zoals de Uitgeverij en (internet)boekhandels aanschaffen.

Gezocht: vertalers en uitgevers buitenland

Als je het gevoel hebt dat het onderdeel van jouw Goddelijke Ascensie-Taak is om dit boek te vertalen en in het buitenland uitgegeven te krijgen, neem dan contact met ons op. Gezamenlijk kunnen we dan realiseren dat de energie en inhoud van dit Ascensieboek dienstbaar is aan zoveel mogelijk Ascenderende mensen wereldwijd en het grootste geheel.

Het boek De Weg door De Kelken, Teachings (ISBN 978 90 8954 731 6) is te bestellen via deze website. Het is oa ook verkrijgbaar tijdens onze CALYXES bijeenkomsten, onze wekelijkse The Sisterhood of the Rose bijeenkomsten en in ons CALYXES Ascensiehuis.

De prijs is € 22,00 exclusief verzendkosten.

Bestel Nu