Contact

Kies jij er ook voor om jouw unieke Ascensie-werk ten dienste aan het grootste geheel te doen? Of ben je gewoon nieuwsgierig en resoneer je met wat je op onze website leest? Neem contact met ons op!

Zo kom je met ons in gesprek……….

Wil je ons Ascensiehuis bezoeken, mail dan naar info@ascensiehuis.nl voor het maken van een afspraak. Of bel SARA: 06-36402890 en An-Ra: 06-16423400.  Of, wanneer je voor de deur staat, bel gewoon bij ons aan om te horen of wij op dit moment of op een ander tijdstip beschikbaar voor je zijn.

CALYXES 
Ascensionwork Practice
Ascension House
The Sisterhood of the Rose, Nederland
Diepenveenseweg 90
7413 AS Deventer
The Netherlands
San Pedro de Cachora - Padeyroc Mountain
Wij ZIJN

Neem Contact Op!

Heb je vragen? Wil je meer weten? Heb je begeleiding nodig bij jouw Ascensie? Wil je jouw Ascensieweg vanaf nu samen gaan? Voel je dat jij ook een Ascensiehuis moet openen?

NEEM CONTACT OP EN RESERVEER JOUW ONTMOETING!

WE ZIJN GRAAG VOOR JOU BESCHIKBAAR!.

DONATIES    voor hen die volgen

Ons Ascensiehuis draait op schenkingen en donaties.

Het donatie principe wat wij hanteren in het Ascensiehuis houdt in dat vrijwillige donaties van voorgaande bezoekers van ons Ascensiehuis, het mogelijk maken dat zij die daarna komen gratis gebruik kunnen maken van wat ons Ascensiehuis hen biedt. En dat deze latere bezoekers het vervolgens met hun vrijwillig donatie weer mogelijk maken dat zij die weer na hen komen hetzelfde ontvangen.

Donaties maken de weg vrij voor een ander

Ga naar Donaties
ASCENSIEBOEK    DE WEG DOOR DE KELKEN, TEACHINGS

Weg naar bewustzijn via De Weg door De Kelken

Dit boek helpt jou herinneren wat je waarlijk bent en wat jij hier komt doen. Het begeleidt jou bij het vrijwillig oppakken van jouw uitnodiging en het zelf gaan van jouw Weg door De Kelken, bij het wederom uitkomen in waarheid en het op Aarde uitvoeren van jouw Goddelijke taak. Dit boek is in 2015 geschreven door SARA en verkrijgbaar bij Elikser Uitgeverij in Leeuwarden of in ons Ascensiehuis.

De Weg door De Kelken-Teachings

Lees meer

BewarenBewaren