Begeleidingsvideo’s voor de Goddess Meditaties

Door ons zijn twee begeleidingsvideo’s gemaakt die je begeleiden bij de GODDESS VORTEX MEDITATIE en RETURN OF THE GODDESS. Deze twee Goddess meditaties worden wekelijks op de Sisterhood of the Rose bijeenkomsten door haar deelnemers gedaan. Aan de hand van deze twee video’s ben je instaat om ook thuis de meditaties gemakkelijker te doen.

Goddess Vortex Meditatie

Return of the Goddess Meditatie

Vuur-kracht van de Godin

We bevinden ons momenteel in de afrondende fase van het bevrijdingsproces van de aarde. Om de donkere krachten eens en voor al te reduceren en neutraliseren én om de transitie die gedurende The Event plaatsvindt zo stabiel en makkelijk mogelijk te laten verlopen, is het NÚ essentieel dat zoveel mogelijk VROUWEN én MANNEN de energie van De Godin – van het vrouwelijke dat heel is – in de aarde en hun lichaam verankeren. En zodoende vanuit EEN zijn met God – het mannelijke dat heel is – Liefde, Compassie, Tederheid, Zorgzaamheid en Zachtheid gaan Léven. Wanneer De Godin in jouw lichaam verankerd is en je haar vrij tot expressie en creatie laat komen, ben je de grootste (vuur)kracht die er is. Het is vanuit deze essentiële Kracht dat de transitie – onze Ascensie – daadwerkelijk plaats gaat vinden. Het is The Sisterhood of the Rose die jou de gelegenheid biedt om De Godin – in je dagelijkse leven – in jouw lichaam te verankeren.

Vanwege het vorenstaande is het NÚ tijd dat jij daadwerkelijk deelneemt aan de wekelijkse The Sisterhood of the Rose bijeenkomsten. Dat je duidelijk krijgt wat jouw Goddelijke Taak is en dat je deze NU vervult. En ook, dat jij – zoveel mogelijk mensen – zo vaak als mogelijk de Goddess Vortex meditation en de Return of the Goddess meditation doet.

De beide meditaties (pdf) zijn in het Nederlands vertaald; Goddess Meditaties

Bron: https://prepareforchange.net

De komende Sisterhood of the Rose bijeenkomsten