Sisterhood of the Rose Bijeenkomsten bij jou in de buurt!

De Godin verankeren op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland

Deelnemen aan de wekelijkse Sisterhood of the Rose bijeenkomsten kan momenteel in Deventer, Nijmegen en Haarlem. Van diverse vrouwen en mannen in ons land hebben wij het verzoek gekregen om het aantal plaatsen waar wij deze bijeenkomsten begeleiden uit te breiden. Wanneer ook jij wilt meedoen aan (meer)wekelijkse SotR bijeenkomsten bij jou in de buurt, dan moeten we er met elkaar voor zorgen dat we dit mogelijk maken. 

Dit bericht is een weergave van deze webpagina. Als je resoneert met dit bericht kun je je op deze pagina aan ons laten weten dat je graag bij jou in de buurt aan een Sort-Bijeenkomst wil deelnemen en/of dat je graag wil mee helpen een bijeenkomst te organiseren.

Realiseren van SotR bijeenkomsten bij jou in de buurt

Dit vraagt van ons drieën dat wij de bereidheid hebben om het land in te gaan. Wij zijn volledig dienend aan De Godin en het haar verankerd krijgen. Dit bewerkstelligen wij door zoveel mogelijk vrouwen en mannen de gelegenheid te bieden haar te belichamen en te Léven. Dus door ook het aantal plaatsen waar je aan SotR bijeenkomsten kunt deelnemen uit te breiden. 

Gezien het vorenstaande komen wij bijzonder graag naar jou toe.

Jouw bijdrage in het realiseren van SotR bijeenkomsten bij jou in de buurt

Om met elkaar op meer plaatsen wekelijkse Sisterhood of the Rose bijeenkomsten te realiseren, moeten we:

  1. voldoende deelnemers hebben
  2. vrouwen of mannen hebben die het organisatorische deel van de SotR bijeenkomsten bij hen in de buurt op zich nemen 

KOM IN BEWEGING EN LAAT ONS WETEN DAT JIJ DEEL WILT NEMEN! 

Ad 1. Voldoende deelnemers

Wanneer jij deel wilt nemen aan SotR bijeenkomsten bij jou in de buurt, geef dan je naam, emailadres en woonplaats aan ons door. Hiermee geef je ons expliciet toestemming om jouw gegevens op een lijst te zetten. Zodra we voldoende vrouwen en mannen in jouw omgeving hebben en iemand het organisatorische deel op zich neemt, komen er Sisterhood of the Rose bijeenkomsten bij jou in de buurt. Zodra alles rond is word je er automatisch van op de hoogte gebracht wanneer en waar deze bijeenkomsten door ons begeleid worden.

KOM IN BEWEGING EN NEEM DE ORGANISATIE VAN WEKELIJKSE SOTR BIJEENKOMSTEN BIJ JOU IN DE BUURT OP JE!

Ad 2. Organiseren bijeenkomsten

Dit houdt puur praktisch in dat je – in gezamenlijk overleg met ons – een groep deelnemers en een prettige, ruime – liefst gratis – locatie regelt. En dat we met elkaar bekendheid geven aan deze SotR bijeenkomsten.

HET IS NÚ AAN JÓU!

Ook al heb je er (nog) geen contact mee, momenteel is er maar EEN ding belangrijk: dat we met AL onze tijd en aandacht De Godin verankeren en haar vrij tot expressie en creatie laten komen. ALLEEN ZO verlaten we daadwerkelijk de gevangenis van de oude wereld, Ascenderen wij en ZIJN we wederom GodGodinEEN. Wij zijn hier al jaren 24/7 mee bezig. NU BEN OOK JIJ AAN DE BEURT OM JE DIENSTBARE PLEK IN TE NEMEN. Laten wij met elkaar bewerkstelligen dat er ook bij jou in de buurt Sisterhood of the Rose Bijeenkomsten komen en met zoveel mogelijk vrouwen en mannen De Godin verankeren. HET IS NÚ AAN JÓU!

Wij zijn The Sisterhood of the Rose, Nederland

Wij zijn hier en je bent zo bijzonder welkom!

SARA

Anasuya

Lisa

Bron: https://prepareforchange.net

De komende Sisterhood of the Rose bijeenkomsten