Vrije-Wil-Werk: hét ultieme alomvattende Divine vrijwilligerswerk

Vrije-Wil-Werk – hét ultieme alomvattende Divine vrijwilligerswerk!

WEKELIJKSE SISTERHOOD OF THE ROSE BIJEENKOMSTEN

Ben jij ook iemand die graag iets wil betekenen voor de mensheid en de wereld een stukje beter wil maken. Overweeg ook jij om hiervoor vrijwilligerswerk te gaan doen? Neem dan deel aan de wekelijkse SISTERHOOD OF THE ROSE bijeenkomsten. En heb met het vrije-wil-werk wat je op de bijeenkomst – en van daaruit in je dagelijkse leven – doet een ongekende impact op onze samenleving, de aarde en ons universum. HELP MEE DE GODIN TE VERANKEREN IN IEDER VAN ONS!

BINNEN DE AFSCHEIDING VAN de ons bekende aarde overleeft de mensheid al zo heel lang in veel angst en pijn. Doordat mensen hierin gevangen zitten kunnen zij niet vrijuit Léven. Door de eeuwen heen zijn overal vrijwilligerswerk initiatieven ontstaan om de aarde iets leefbaarder te maken. Deze wijze van vrijwilligerswerk heeft altijd verlichting gebracht BINNEN DE SETTING VAN DE GEVANGENIS.

Bevrijding

Momenteel zijn velen op, buiten en in de aarde ermee bezig om de mensheid uit deze gevangenis te bevrijden. Om de afscheiding te verwijderen en de mensheid te Ascenderen naar een aarde waarin geen angst en pijn ervaren wordt. En waarin ieder vrij is om volledig tot expressie en creatie te komen ten dienste aan het hoogste goed en het grootste geheel. De voorlopers in het gerealiseerd krijgen van onze Ascensie hebben hier al jaren ongelooflijk! veel vrije-wil-werk in verzet. NÚ IS HET MOMENT AANGEBROKEN DAT OOK AAN JOU WORDT GEVRAAGD OM JOUW BIJDRAGE, JOUW VRIJE-WIL-WERK AAN ONZE BEVRIJDING TE LEVEREN. Om vanuit jouw vrije wil hét ultieme alomvattende Divine vrijwilligerswerk te gaan doen door deel te nemen aan de wekelijkse Sisterhood of the Rose bijeenkomsten.

Meld je aan!

Op https://sisterhoodoftherose.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of jij dit Vrije-Wil-Werk wilt doen. Meld je bij SARA, Anasuya of Lisa aan voor de veelal wekelijkse Sisterhood of the Rose bijeenkomsten en neem vol deel. WERK MEE AAN ONZE BEVRIJDING UIT DEZE GEVANGENIS EN HET DAARBUITEN ONTSTAAN VAN EEN GEHEEL NIEUWE WERELD. EEN WERELD WAARIN WE SAMEN LÉVEN.

Wij zijn The Sisterhood of the Rose.

Wij zijn hier en jij bent zo bijzonder welkom!

SARA

Sara A M Minken

Bron: https://prepareforchange.net

De komende Sisterhood of the Rose bijeenkomsten

2018-07-13T13:51:37+01:00

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.