JA OF NEE DE GODIN VERTROUWEN EN VERANKEREN

WELKE KEUS MAAK JIJ NÚ

Vrijdag 25 mei en 1 juni zijn er weer Sisterhood of the Rose bijeenkomsten in Deventer gehouden. Beide avonden heeft er weer een fijne groep vrouwen en mannen – op 1 juni ALLEEN MANNEN! –  gewerkt aan het verankeren van De Godin. Bovenal zijn de SotR bijeenkomsten erop gericht om jou die – Ascensie – informatie en ervaringen te geven, waarmee jij geïnspireerd en bekrachtigd IN JOUW LEVEN ZELF écht De Godin gaat ontvangen en verankeren. Hierin zijn wij volledig aanwezig en dienend aan jou en wat jij hebt te doen. Wij Zijn Hier én wij kunnen alleen maar kijken naar wat jij in je dagelijkse leven doet of niet doet. Het is namelijk VOLLEDIG AAN JOU of jij De Godin ook daadwerkelijk in jou ontvangt en vrij tot expressie en creatie laat komen. Dit kan alleen maar JOUW KEUS zijn.

Wanneer je die keus maakt MOET jij al jouw zogenaamde controle, het jou binnen en onderdrukt houden, jouw (af)scheiding van De Godin, het haar afhouden of tegen De Godin vechten opgeven. Wanneer je dit doet “ga je naar haar toe” en kan je haar volledig bezit van jou laat nemen ongeacht wat er dan – met en in jou en je leven – gebeurt. Onderdeel van JOUW KEUS is dat je het besluit MOET nemen om De Godin, wat zij al dan niet zegt en doet en wat ze jou aanreikt VOLLEDIG te VERTROUWEN! 

Ik herinner me nu hoe ik het werken met Ayahuasca heb ervaren. Tot drie keer toe hebben AN-RA en ik bij een Grand Maestro in het Amazone oerwoud in Peru een Ayahuasca retraite doorleefd. Het was MIJN KEUS om de retraites te gaan doen, MIJN KEUS om zowel Maestro als Ayahuasca te VERTROUWEN, MIJN KEUS om aan het begin van een Ceremonie-nacht de Ayahuasca te drinken, MIJN KEUS om haar gedurende de Ceremonie VOLLEDIG bezit van mij te laten nemen ondanks het feit dat ik GEEN IDEE had van wat er dan met mij zou gebeuren en wat de gevolgen daarvan voor mijn dagelijkse leven zouden zijn.  

Het was – letterlijk – doodeng! om Ayahuasca te vertrouwen en haar toe te staan door mij ontvangen te worden én ik zou het zo weer doen. Het was – letterlijk – doodeng! om DE GODIN te vertrouwen en haar toe te staan door mij ontvangen te worden én ik zou het zo weer doen. Ik zou zo weer ALLES doen wat ik had te doen om te komen waar ik nu ben. En ik blíjf ALLES doen wat ik heb te doen om De Godin vrij te ervaren ten dienste aan het grootste geheel. Onvoorwaardelijk. Ik ben Belichaamd Godin en IK LEEF! 

WELKE KEUS MAAK JIJ NÚ

Wanneer jij – net als de vrouwen en mannen die ook de afgelopen keren weer hebben deelgenomen aan een wekelijkse Sisterhood of the Rose bijeenkomst – dat aangereikt wil krijgen wat jij nodig hebt om NÚ daadwerkelijk jouw keus te maken en DAAR VOL VOOR TE BLIJVEN GAAN!, meld je dan ook aan voor deelname aan de volgende SotR bijeenkomst:  Sara@Deventer, Anasuya@Nijmegen, Lisa@Haarlem (lisavantonder@icloud.com).

Wij zijn The Sisterhood of the Rose.

Wij zijn hier en je bent zo bijzonder welkom!

SARA

Bron: https://prepareforchange.net

De komende Sisterhood of the Rose bijeenkomsten