Nu ook Thuis de Godin verankeren!

VUUR-KRACHT VAN DE GODIN

We bevinden ons momenteel in de afrondende fase van het bevrijdingsproces van de aarde. Om de donkere krachten eens en voor al te reduceren en neutraliseren én om de transitie die gedurende The Event plaatsvindt zo stabiel en makkelijk mogelijk te laten verlopen, is het NÚ essentieel dat zoveel mogelijk VROUWEN én MANNEN de energie van De Godin – van het vrouwelijke dat heel is – in de aarde en hun lichaam verankeren. En zodoende vanuit EEN zijn met God – het mannelijke dat heel is – Liefde, Compassie, Tederheid, Zorgzaamheid en Zachtheid gaan Léven. Wanneer De Godin in jouw lichaam verankerd is en je haar vrij tot expressie en creatie laat komen, ben je de grootste (vuur)kracht die er is. Het is vanuit deze essentiële Kracht dat de transitie – onze Ascensie – daadwerkelijk plaats gaat vinden. Het is The Sisterhood of the Rose die jou de gelegenheid biedt om De Godin – in je dagelijkse leven – in jouw lichaam te verankeren.

Jouw bijdrage

Vanwege het grote belang van het verankeren van de Godin haar energie is het NÚ tijd dat jij daadwerkelijk deelneemt aan de wekelijkse The Sisterhood of the Rose bijeenkomsten. Dat je duidelijk krijgt wat jouw Goddelijke Taak is en dat je deze NU vervult. En ook, dat jij – zoveel mogelijk mensen – zo vaak als mogelijk de Goddess Vortex Meditation en de Return of the Goddess Meditation doet.

Je hoeft dus niet te wachten tot je eerstvolgende Sisterhood of the Rose bijeenkomst om jouw bijdrage te leveren in het verankeren van De Godin. Alhoewel het van belang is om samen te komen op een bijeenkomst is dat niet voor iedereen altijd mogelijk. Zo kun je ook thuis aan de slag. Zie in de Meditatie PDF hoe je de Goddess Vortex Meditation en de Return of the Goddess Meditation moet doen. Bewaar de Meditation PDF door deze voor jezelf te downloaden. De tekst is in het Nederlands, de YouTube filmpjes zijn in het Engels.

NU Thuis De Godin Verankeren!

Thuis kun je je ook in de Goddess Mediaties laten begeleiden door naar onderstaande video’s te luisteren.

Je hoeft niet te wachten tot je eerstvolgende Sisterhood of the Rose bijeenkomst om jouw bijdrage te leveren in het verankeren van De Godin. Zie in de Meditatie pdf hoe je de Goddess Vortex Meditation en de Return of the Goddess Meditation moet doen. Dit is de pdf van Sexual Healing Meditatie. Bewaar de pdf’s door deze voor jezelf te downloaden.

Goddess Vortex Meditatie

Return of the Goddess Meditatie

Sexual Healing Meditatie

Bron: https://prepareforchange.net

De komende Sisterhood of the Rose bijeenkomsten