De eerste Sisterhood of the Rose bijeenkomsten zijn gehouden!

De eerste Sisterhood of the Rose bijeenkomsten zijn gehouden!

Eerste bijeenkomst Sisterhood of the Rose, Nederland, locatie Mook, door Anasuya.

Hierbij een klein verslag van de avond van mijn zijde en een stukje van een deelnemer:

‘Wat een bijzondere avond was het gisteren! 

Ik heb voor geen meter geslapen vannacht, maar wat maakt dat uit, op een lifetimepastedGraphic.png

Op mijn eigen manier ga ik voelen en verwerken en verwonderen welke richting ik op beweeg. Etc.’

De avond sloten we af met woorden als  geraakt- verwondering – rust – balans – Godin – ….

Ikzelf heb genoten, het was geanimeerd, veel enthousiasme en passie, stilte ook. Ik voelde me energetisch opgetild en dan gaat dit door in de nacht bij mij. Dan ben ik alleen maar dankbaar dat ik dit delen en doorgeven mag.

Allen bedankt voor jullie inbreng!

Volgende keer is me de vraag gesteld om het over de implantaten te hebben en hoe daarmee te leven / te verwijderen. Dat ga ik dan ook doen.

Ik voeg het papier dat ik gisteren uitdeelde toe. Hierop staat ook de link naar de eerste meditatie die ik gaf van Isis en Cobra op youtube.

Volgende bijeenkomst

Meld je aan voor de volgende keren (31 mei + 14 juni + 28 juni) via de site: https://sisterhoodoftherose.nl/anasuya/

Een warme groet, Anasuya

Eerste bijeenkomst Sisterhood of the Rose, Nederland, locatie Deventer, door SARA.

Vrijdagavond -18 mei 2018 – is de eerste Sisterhood of the Rose, Deventer bijeenkomst gehouden. We waren met een groep van in totaal 12 mensen. 11 waren er fysiek aanwezig en 1 vrouw nam deel via een Skype verbinding met Lima, Peru. Het is opmerkelijk en verheugend dat maar liefst 7! mannen hebben gevoeld dat zij NÚ hun bijdrage willen leveren aan het verankeren van De Godin in de aarde en hun lichaam. Dat de mannen zelfs in de meerderheid waren.

Deze bijeenkomst was de aanzet tot de vele wekelijkse SotR bijeenkomsten die nog gaan volgen. Naast dat de via Cobra geïnstrueerde Goddess Vortex meditatie en Return of the Goddess meditatie (pdf) door de deelnemers zijn gedaan, is er bovenal veel eerste informatie verstrekt over het doel van de The Sisterhood of the Rose bijeenkomsten en waarom het NÚ zo URGENT! is dat zoveel mogelijk VROUWEN én MANNEN wekelijks aan deze bijeenkomsten deelnemen. Telkens is hierbij de link gelegd naar het dagelijkse leven van iedere deelnemer. Dáár is het namelijk waar het verankeren van De Godin daadwerkelijk plaatsvindt! In jou zelf, in jouw – intieme – relaties, in je werk, etc. Naarmate je wekelijks deelneemt, krijg je er bewustzijn op hoe dit werkt en ga je dit bewustzijn steeds meer toepassen. In het in jou ontvangen van De Godin en het door jou heen laten LÉVEN – tot expressie en creatie laten komen – is dat wat De SotR bijeenkomsten aanreiken alsmede de energie waarin jij je gedurende een twee uren bevindt, ondersteunend en bekrachtigend. 

Eerste sprong

Wanneer De Godin verankerd is en vrij door jou heen leeft, spring je steeds gemakkelijker en met een toenemend plezier in dat wat jij voelt te moeten doen, zeggen, creëren, organiseren, etc. Voor iedere deelnemer deze vrijdagavond, was het naar de eerste SotR Deventer bijeenkomst komen een eerste sprong die – als zij De Godin in hun leven zelf volgen – zal resulteren in een ontelbare hoeveelheid vervolg sprongen. En deze gezamenlijk reis met elkaar, zorgt ervoor dat wij als geheel onze opwaartse reis – Ascensie – realiseren en een nieuwe wereld scheppen waarin wij het oneindige LiefdeLicht die De Godin is ervaren.

Afsluiting

Graag sluit ik af met het volgende. Beslis NÚ voor jezelf wat jij vanuit jouw allerdiepste verlangen wilt. Kies je er vanuit jouw vrije wil voor om gevangen te blijven in een wereld waarin je eindeloos geconfronteerd blijft worden met pijn en angst. Om te blijven overleven in het gestresste – alles en iedereen vernietigende – overvolle leven van de oude aarde. Ook al vind je daarin wellicht met moeite korte ogenblikken waarin je binnen deze setting iets moois kunt doen om het overleven wat draagbaarder te maken. 

Óf kies je ervoor om NÚ uit deze oude wereld setting weg te gaan en richt je hiervoor AL jouw focus, actie, handelingen en expressie erop om dit daadwerkelijk gerealiseerd te krijgen en uit te komen in onze nieuwe aarde.

De deelnemers aan deze eerste SotR bijeenkomst Deventer zijn hierin begonnen. En diversen van hen hebben nu al aangeboden om het op zich te nemen om in hun eigen omgeving zoveel mogelijk mensen te informeren over en stimuleren om aan de wekelijkse The Sisterhood of the Rose bijeenkomsten deel te nemen of om actief bij te dragen aan het in zoveel mogelijk plaatsen in Nederland krijgen van zoveel mogelijk SotR bijeenkomsten.

Zoals je niet ‘een beetje zwanger’ kunt zijn, zo kun je ook niet ‘een beetje Ascenderen’. Ascenderen doe je MET ALLES WAT JIJ BENT! Doen we met iederEEN die wij zijn.

Volgende bijeenkomst

Meld je aan en kom ook naar de volgende Deventer SotR bijeenkomst op vrijdagavond 25 mei 2018.

In Liefde, SARA

Bron: https://prepareforchange.net

De komende Sisterhood of the Rose bijeenkomsten

2018-07-13T13:53:51+01:00

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.