SISTERHOOD OF THE ROSE WEER GEACTIVEERD

Neem deel aan haar wekelijkse bijeenkomsten!

Lieve lezer,

Cursussen en bewegingen richten zich vaak op het geven van informatie, die op de een of andere manier al in jou – als toehoorder -sluimerde. Om jezelf weer eens wakker te schudden wil je het nogmaals horen en zo worden sprekers elkaars echo’s. De feitelijke bedoeling van de betreffende informatie is innerlijke ontwikkeling om te ontdekken wat jouw actieve rol is binnen deze informatie. Het is niet de bedoeling dat je als toeschouwer blijft hangen, moedeloos wordt of blijft steken in een oordeel. Jij bent en blijft de schepper van jou en onze realiteit, hoe subtiel dit soms ook in zijn werk gaat. Alles wat in de wereld en ook in je eigen leven gebeurt, vindt plaats omdat iets of iemand hiertoe uitnodigt en jij het toestaat. Vrije wil is een fundament binnen onze aardse realiteit….. Hier kunnen we nog heel wat woorden aan besteden maar beter, laten we ernaar HANDELEN!

Sisterhood of the Rose

HIERTOE is de Sisterhood of the Rose (SotR) onlangs gereactiveerd. 

Achtergrond, geschiedenis en doel van de SotR is op prachtige wijze in dit youtube filmpje weergegeven  (https://www.youtube.com/watch?v=reryDLWooYk) 

In April 2018 werden vrouwen uit 23 landen in de SotR geïnitieerd. Hieronder waren 3 vrouwen uit Nederland: Sara, Anasuya en Lisa (USA). Wereldwijd zetten al deze vrouwen NU een SotR kring op en realiseren ze een wekelijkse bijeenkomst voor mannen en vrouwen. In Nederland gebeurt dit momenteel – in de omgeving van – Nijmegen, Deventer en Haarlem. Het doel van deze wekelijkse SotR bijeenkomsten is het in de aarde verankeren van de energie van de Godin, het vrouwelijke aspect van ons bestaan dat heel is. Om dit te realiseren is iedere man en vrouw welkom die er vanuit vrije wil voor kiest dit te doen. NU! 

mannen en vrouwen zijn welkom op de wekelijkse bijeenkomst van de Sisterhood of the Rose!

MELD JE AAN via https://sisterhoodoftherose.nl/

  • In omgeving Deventer bij SARA steeds op vrijdag

agenda: https://sisterhoodoftherose.nl/sara/

  • In omgeving Nijmegen bij Anasuya steeds op donderdag

agenda: https://sisterhoodoftherose.nl/anasuya/

  • In omgeving Haarlem bij Lisa (Engels)

For attendance in Haarlem mail lisavantonder@icloud.com

Tijdens een Sisterhood of the Rose, Nederland bijeenkomst:

  • ontvang je informatie over wat wij momenteel op en met de aarde aan het realiseren zijn en wat hierin de huidige stand van zaken is.
  • bieden we informatie en inzichten in relatie tot mannen en vrouwen – het mannelijke en vrouwelijke – en over de wereld die vanuit onze geschiedenis met elkaar, is ontstaan. En laten we weten hoe wij deze NU, in ons leven van elke dag kunnen veranderen in een vanuit Liefde gecreëerde wereld waar geluk basaal is.
  • stimuleren we een dialoog die mensen daadwerkelijk mobiliseert tot verantwoordelijkheid nemen aangaande onze toekomst, hier eigenaar van te worden en deze NU te realiseren
  • ondersteunen en inspireren we elkaar in het realiseren van een wezenlijke persoonlijke en maatschappelijk transformatie
  • vertalen we het vorenstaande naar jouw dagelijkse leven. Je gaat steeds geïnspireerd, bekrachtigd, ondersteund en doelgericht naar huis. Hierdoor ga je vanuit jouw vrije wil daadwerkelijk andere keuzes en bewegingen in jouw leven maken. 
Dancing people

Hoe Sara er toe kwam ‘ja’ te zeggen tegen initiatie van The Sisterhood of the Rose

SARA

Being fully alive!

Mijn leven is mijn voorbeeld. Door in alle ervaringen te gaan stappen die ik in mijn dagelijkse leven aangereikt krijg, heb ik de omslag gemaakt van ‘denken-, praten- en mediteren over’ naar gewoon DOEN! Alles waar ik zelf in VOL JA! actief in ben gesprongen, heb ervaren en doorleefd, heeft geleid naar waar ik nu ben: ‘Being fully alive!’ Oftewel, Belichaamd Godin Zijn. Sinds lange tijd informeer, inspireer en begeleid ik mannen en vrouwen die ook het diepste verlangen hebben om dit in hun dagelijkse leven voor zichzelf – en in dienstbaarheid aan het grootste geheel – te realiseren. In relatie tot het vorenstaande, is mijn initiatie in The Sisterhood of the Rose een natuurlijke, volledig passende stap. Ook voor deze ervaring ben ik innig dankbaar. Lees meer over mij en de door mij begeleide bijeenkomsten https://sisterhoodoftherose.nl/sara/ en meld je voor deelname aan.

Hoe Anasuya ertoe kwam ‘ja’ te zeggen tegen initiatie van Sisterhood of the Rose 

Anasuya 

Zo’n 35 jaar geleden bracht een klein groepje mensen waaronder ik, een nacht door in de koningskamer van de piramide te Gizeh, Egypte. Ik bracht tijd door in de sarcofaag, het bleek een inwijding. Als vanzelf begeleidde ik daarna de andere mensen in en uit de sarcofaag voor hun inwijding. Oude kennis was wakker geworden tijdens deze bijzondere nacht. Deze gebeurtenis was de start van het geven van trainingen en lezingen in binnen- en buitenland over het hoe en wat we zijn en kunnen zijn. Vanaf toen inspireerde ik en steunde in de praktijk waar het het bestaan aangaat, waar het het vrouw- of man zijn betreft, waar het in relatie zijn en een waardevol leven leiden betreft. Ik ben dankbaar voor mijn initiatie in de Sisterhood of the Rose, het is een prachtige volgende stap en een grootse uitdaging op dit moment van ons aardse bestaan!

Lees meer over mij en de door mij begeleide bijeenkomsten https://sisterhoodoftherose.nl/anasuya/ en meld je voor deelname aan.

NIEUWSBRIEF 

Blijf op de hoogte van bijeenkomsten en informatie van The Sisterhood of the Rose, Nederland en meld je aan voor onze nieuwsbrief via: https://sisterhoodoftherose.nl/

SISTERHOOD OF THE ROSE, Nederland 

Anasuya Koopmans                    SARA                    Lisa van Tonder

Bron: https://prepareforchange.net

De komende Sisterhood of the Rose bijeenkomsten