Inside Out

Inside Out is de gezamenlijke beweging die de oude Aarde en een exponentieel stijgend aantal van haar bewoners – en wellicht jij – NU aan het maken zijn. INSIDE is de reis naar jouw diepste kern en Leegte – je Hart. OUT is het met behulp van het universum zelf naar buiten drukken en laten trekken van je Hart totdat ‘INSIDE’ ‘VOL-LEDIG OUT’ is. Totdat Inside en Out EEN-ZIJN.

Stand van zaken NU-moment

Onze oude Aarde verdwijnt

De ons bekende Aarde is een gevangenis geweest. Een illusie-wereld waarvan we lange tijd – geprogrammeerd – hebben gedacht dat het alles was. In werkelijkheid is ze echter slechts een afgescheiden, minuscuul onderdeeltje van een Lege Grenzeloze Ruimte. Deze Ruimte is Het-Oneindige-Niets-dat-wij-zelf-zijn. 

Het gros van al haar bewoners is zich hier nooit van bewust geweest en velen zijn dit nog steeds niet. En, ook al is de waarheid geleidelijk aan naar boven gesijpeld, tot op heden is het nog maar relatief enkelen gelukt om zelf daadwerkelijk de oude Aarde los te laten – uit haar heel beperkte ruimte te vertrekken – en vrij in de nieuwe ruimte te ZIJN.

NÚ is deze Aarde en ons bestaan erop met rasse schreden aan het verdwijnen. De gevangenis is uiteen aan het vallen, op aan het lossen en weer terug aan het versmelten met de Oneindige Ruimte waarin zij zich bevindt. HET IS TIJD! De hoogste tijd om het zinkende schip te verlaten. De periode waarin dit voor iederEEN gerealiseerd kan worden en wordt is NU. 

Inside Out Sun

Wij zelf laten de oude Aarde uiteenvallen

De oude Aarde valt momenteel uiteen, doordat zij in samenspel met velen in, op en buiten de Aarde – inclusief het heelal en al het sublieme wat zich daarin afspeelt – al enige tijd ALLES in het werk stelt om dit NÚ te laten gebeuren. In dit NU-moment zijn wij ons zelf daadwerkelijk uit – de lage vibratie van – onze gevangenis aan het bevrijden. We zijn al op ontdekkingstocht in Het Oneindige Niets dat we ZELF zijn. En gaande deze weg zijn we al bezig met de creatie van Onze Nieuwe Aarde, het Nieuwe Iets dat in dit NU-moment uit Het NIETS aan het ontstaan is.

Flowers Ollantaytambo
Inside Out

INSIDE OUT

De gezamenlijke beweging die de oude Aarde en een exponentieel stijgend aantal van haar bewoners al hebben gemaakt of nog aan het maken zijn, is INSIDE OUT. INSIDE is de letterlijke reis naar onze diepste kern – ons hart. OUT is het vervolgens geleidelijk aan zelf naar buiten drukken en met behulp van het universum naar buiten laten trekken, van dit hart – onze oneindige lege kern – totdat ‘INSIDE’ ‘VOL-LEDIG OUT’ is. Tot de kern van de oude Aarde en de oude mens volledig onbeschermd, naakt, zichtbaar, aanraakbaar, open ligt in Het Oneindige Niets en je begint te ervaren dat je deze Ruimte zelf bent. Tot de materie van de oude Aarde en het biologische lichaam van de oude mens, volledig binnenstebuiten zijn gekeerd en gedurende dit proces alchemistisch zijn versmolten met Het Oneindige Niets. Tot we volledig geascendeerd zijn en LiefdeLicht in vrijheid Léven. En verder…

Totale focus op realiseren van vrij ZIJN

Het is NÚ dat we dit met een groeiend aantal mensen daadwerkelijk aan het doen zijn. Het is NU dat ook jij je uit jouw gevangenis kunt bevrijden. INSIDE OUT. 

Dit hele proces vraagt ook van jóu, dat jij je niet meer bezig houdt met de wereld die onze gevangenis was. Dat je geen energie meer geeft aan alles wat met die oude wereld te maken had. Hierbij hebben we het over de negatieve patronen die zich – in interactie met anderen en in relatie met wat er allemaal in de zogenaamde buitenwereld gebeurt -blijven afspelen. Patronen die zich al eindeloos hebben herhaald en nooit ergens toe hebben geleid of zullen leiden. 

Van de oude Aarde zijn ook, de controlerende angst-gedachten die je mind maar blijft produceren, je onbewust  gevoelde emoties en je fysieke klachten.

Neem je volle verantwoordelijkheid voor alles wat je (fysiek) ervaart. Zorg dat je je eigen stem gaat horen en handel daarnaar. Leer te onderscheiden of jouw lichamelijke klachten, pittige Ascensie-symptomen zijn waar je ‘gewoon’ vanaf moet blijven, zodat jouw (fysieke) Ascensieproces zich in jou kan voltrekken. Of dat het zinvol is om – daarnaast – naar een (reguliere) arts/behandelaar te gaan. En, als dit laatste het geval is, regel dan dat dit gebeurt en ga. Observeer wat er in je leven en lichaam gebeurt en of de manier waarop je er mee omgaat, al dan niet dienend is aan het werkelijk door jou volbrengen van jouw reis INSIDE OUT. En, wees je ervan bewust dat dit niet het geval is als je je alleen blijft focussen op je ongezondheid en klachten, op alles wat je hierdoor meemaakt en op het instandhouden van je ziekteverhaal.

Je bevrijdingsproces vereist zelfs van jou dat je niet meer bezig blijft met jezelf en alles te beschouwen en interpreteren zoals je gedurende jouw spirituele heelwordings-periode hebt geleerd. Met alles wat je met je hoge bewustzijn meent te begrijpen en schier eindeloos in prachtige verhalen naar jezelf en anderen toe kunt uitleggen. Trap er niet meer in en laat je er niet meer door afleiden. Sowieso, omdat je jezelf hiermee binnenin – de vibratie van – de oude wereld blijft houden. Maar simpelweg ook, vanwege het feit dat de oude Aarde NU aan het uiteenvallen en oplossen is. 

Wanneer je waarlijk VRIJ wilt ZIJN, moet ook jij NU al je tijd, aandacht, focus en energie richten op het door jouw gevangenis heen naar buiten bewegen en op het vrij ervaren en vormgeven van de ENE Oneindige Ruimte die we zijn.

Inside Out - Apurimac in Peru

Waar bevind jij je NU?

Jouw bevrijdingsproces vraagt NU óók van jou, dat jij je bewust bent van waar jij je nu bevindt. Dat je er achter komt in hoeverre jij Het Bewustzijn vol-ledig hebt Belichaamd en je jouw unieke bijdrage in de creatie van Onze Nieuwe Aarde levert. 

Om hier duidelijkheid in te krijgen, kun je in jezelf observeren in hoeverre je in je gewone dagelijkse leven nog bezig bent met energie geven aan dat wat van de Oude Aarde is. Dit kan tevens door daarnaast helderheid te krijgen waarin jij jezelf ervaringsgewijs herkent ten aanzien van de volgende drie omschrijvingen.

Omschrijving A

Je bent spiritueel of hebt in ieder geval ergens contact met een diep verlangen en nieuwsgierigheid. Op momenten waarop je bijvoorbeeld mediteert, een cliënt bij diens heelwording begeleidt, optreedt, creatief tot expressie komt, laat jij Het Oneindige Niets (gedeeltelijk) vrij door jou heen stromen. Je voelt je rustig, kundig, alwetend en krachtig. In je dagelijkse leven – wanneer je niet gefocust met iets bezig bent – kun je Het Bewustzijn en haar steeds hoger wordende vibratie nog niet in je lijf ‘houden’. Je gaat er mee aan de slag of er juist van weg. Het is heel goed mogelijk dat je denkt dat ‘je er al bent’. Dit is echter niet het geval. Je bevindt je nog steeds in de gevangenis van de ons bekende oude Aarde en functioneert, handelt en communiceert vanuit je persoonlijkheid, inclusief je ego’s en mind. Je bent nog steeds dienstbaar aan jezelf (ook al doe je mooie dingen voor en met anderen). Je conformeert je – gedeeltelijk – aan en handelt vanuit de wetmatigheden en maatstaven van de vertrouwde materie wereld. Je identificeert je met materie en vorm. Dit houdt onder andere in dat je je succesvol of geslaagd voelt als je aanzien hebt, gezien, erkend en bevestigd wordt, bepaalde dingen bezit, een goed lopende praktijk heb, – in bepaalde kringen – beroemd of bekend bent. Ook dat je je richt op het krijgen en behouden van relaties waarin jij en/of de ander niet vrij zijn en die hierdoor niet dienend zijn aan het hoogste goed. Ergens wil je nog weten waar je inspanningen toe gaan leiden en waarin je terecht gaat komen. Er is geen ‘VOL JA!’ ten aanzien van ALLES waartoe je wordt uitgenodigd om te doen en/of laten. Doordat je er in je leven zelf nog niet in hebt durven gaan, besef je niet echt dat er nog een Gigantische ruimte ligt te wachten om door jou betreden en ervaren te worden. Deze omschrijving kan ontkennende weerstand in je oproepen. Dit is verzet van je (spirituele) ego dat nog niet wil sterven en ook dit kan of wil je nu niet lezen.

Omschrijving B

Elk NU-moment stroomt Het Oneindige Niets – grotendeels – vol-ledig vrij door jou heen. Je bent er 24/7 mee bezig om de continu stijgende vibratie te belichamen. Hierdoor is jouw Lichaam geleidelijk aan, aan het veranderen en ben je Belichaamd LiefdeLicht aan het worden. Je ervaart in jouw lichaam, dat je in alle – fysieke – opzichten een gigantische klus aan het volbrengen bent. Je bevindt je in vrijheid buiten de oude Aarde – terwijl deze binnen in jou aan het oplossen is – en functioneert, handelt en communiceert vanuit het Zijn van ‘Belichaamd Oneindig Niets’. Te allen tijde ben je als vanzelf dienstbaar aan het hoogste goed en het grootste geheel. Jij WEET zelf dat je definitief OM BENT en je bent als een ontdekkingsreiziger op avontuur in deze nieuwe ruimte. Zeker in de periode net na aankomst in deze ruimte heb je gelegenheid nodig om door te krijgen dat alles hier anders gaat dan je tot nu toe gewend was en hoe in deze Ruimte te ZIJN. Je gaat krachtig door tot je er achter bent.

Omschrijving C

Fase tussen A en B – voorportaal: in continu VOL JA! heb je er al voor gekozen om daadwerkelijk de oude Aarde los te laten en de nieuwe Aarde te betreden. Met de tijdlijn waarin de oude Aarde en vele anderen Ascenderen, heb je je al verbonden. Onomkeerbaar beweeg je nu door de corridor – Kelk – waarmee je in de nieuwe Ruimte uitkomt. Door ‘gewoon’ dóór te gaan arriveer je er ‘als vanzelf’.

Als jij in je dagelijkse leven nog niet ervaart wat bij B wordt omschreven en het wel je allerdiepste verlangen is om daar – qua belichaming en vibrationeel – te zijn, dan kun je daar NU helemaal naartoe bewegen. Dan kan ook jij jouw INSIDE OUT reis volbrengen, jezelf gaandeweg bevrijden en wederom samensmelten met Het Grootste Geheel. Het enige wat je ervoor moet doen om hierin uit te komen is DE BEREIDHEID HEBBEN om ALLES en IEDEREEN wat met onze oude Aarde te maken heeft op te geven en onophoudelijk doorgaan met te allen tijde VOL JA! zeggen en bovenal DOEN!

Afscheid

NÚ is het moment aangebroken om je klaar te maken voor een definitief vertrek. Om, in het besef dat je aan de vooravond van het verlaten van de jou bekende Aarde staat, met focus de laatste eindjes af te handelen, de laatste keer alles schoon te maken, te ordenen, op te ruimen en afscheid te nemen. Door hier – letterlijk in het dóen – bewust mee bezig te zijn, breekt het moment van de definitieve sprong in het nieuwe – The Event – als vanzelf aan. Het moment dat we zelf, vanuit een oeroude beslissing om wederom uit onze afgescheidenheid weg te gaan en gedurende een lange voorbereidingstijd, hebben gecreëerd. Neem afscheid en wees klaar voor ons nieuwe avontuur.

SARA en AN-RA

2018-04-08T15:21:30+01:00

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.