‘ The Event komt eraan! ‘

In dit korte bericht wil ik het hebben over The Event omdat er afgelopen dagen een inhoudelijk zeer interessante video over deze gebeurtenis is gepost. In mijn blog en artikel ‘De Nieuwe Mens bij de Politie’ heb ik een stukje tekst opgenomen over The Event. Hieronder kun je mijn zeer korte en beperkte uitleg nogmaals lezen. Nu is er in allerlei – veelal alternatieve – media veel te lezen over The Event. Ook op onze websites Ascensiehuis.nl en Calyxes.org hebben we veel geschreven over ascensie en The Event. Vele mensen – ook lezers van dit artikel – hebben geen contact of notie wat er in de realiteit op aarde gaande is.

The Event

Elke 26.000 jaar komt er een galactische impuls van energie uit het galactisch centrum los. We staan NU wederom op de deurdrempel van dit gebeuren. Op het moment dat deze impuls ons zonnestelsel bereikt zal dit er voor zorgen dat onze zon een zonnevlam ofwel solarflare loslaat. De hoogintensiteit van dit licht zal een beweging creëren die leidt tot drastische veranderingen, waaronder die van ons fysieke lichaam (kristallijn) en ons bewustzijn (full conscious). De ‘mensen’ achter de donkere agenda worden verwijderd, er vindt een reset plaats van de financiële markten en alles wat voor ons verborgen werd gehouden zal worden geopenbaard (full disclosure). Piramidale organisaties die in ‘service to self’ en uit ‘power over others’ functioneren worden ontmanteld. We krijgen op aarde de beschikking over fondsen die ons de mogelijkheid bieden om in bloei en voorspoed ‘hemel op aarde’ te creëren. Gewoon omdat we er Zijn. Er zal een vorm van basisinkomen worden uitgerold. En ieder van ons krijgt de mogelijkheid en ondersteuning om in ‘service to others’ zijn/haar goddelijke taak tot uitvoering te brengen. Op basis van universele wetten worden er nieuwe ondersteunende systemen doorgevoerd van de mensen, door de mensen en voor de mensen.

Mijn bijdrage

Het is ook ieders vrije wil en eigen keuze om je te informeren over wat dan ook. Het is mijn bijdrage mensen te informeren over mijn inzichten, ervaringen en gebeurtenissen die ik in mijn leven mee maak. Ik weet dat ik bewustzijn heb te brengen over wat er gaande is in de wereld. Ongeacht wat een ander er ook van vindt of mee doet. Mensen krijgen zo de mogelijkheid om zichzelf te informeren en voor te bereiden op wat komen gaat. De Ascensie is de al zo lang aangekondigde sprong in ons bewustzijn naar een andere, hogere staat van zijn. Ik ben al jaren in mijn leven verbonden met en voorbereid op gebeurtenissen die betrekking hebben op onze bewustzijnssprong.

Onthullende video

Ik voeg bij dit bericht een video van Allison Coe, een Amerikaanse Quantum Healing Hypnose practitioner. Zij geeft met toestemming van haar cliënten in een video uitleg over The Event als gebeurtenis. Uitgebreid gaat ze in op wat haar clienten en andere mensen op aarde gaan ervaren als The Event gaat plaats vinden. Door haar ontwapenende, enthousiaste en vrije manier van spreken is het gewoon leuk om deze video te zien. De informatie die ze brengt in de video is zeer onthullend, wellicht bevreemdend, voor mensen die met deze informatie niet eerder contact hebben gehad. De video duurt ongeveer een uur. Zo neem de tijd en geniet ervan! Meer informatie over The Event is te vinden op websites als Prepare for Change en 2012Portal.

Ik heb het al eerder gezegd; maak gebruik van je eigen onderscheidingsvermogen. Neem niet blind aan wat ik of anderen zeggen of schrijven en gebruik de informatie om in contact te komen je eigen waarheid. Zoek naar patronen in de informatie die met jou resoneren.

2018-03-04T08:43:53+01:00

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.