KOM OOK THUIS!

Jij bent hier zo bijzonder welkom!

Wij – AN-RA en SARA – zijn gepassioneerde, nieuwsgierige en volhardende ontdekkingsreizigers. Geleidelijk aan hebben we afscheid genomen van de extreem harde en pijnlijke illusionaire plek, waar we allemaal een veel te lange tijd in hebben doorgebracht – onze bekende Aarde en haar lage vibratie. Terwijl we afscheid namen van alles en iedereen wat illusie is, zijn we een niet eerder gegane Weg ingeslagen. Een ongekende – door ons nieuw te creëren – hogere Ascensie-Tijdlijn waardoor heen wij onze weg naar THUIS zijn gegaan. Vanuit deze oneindige lege plek is vorm aan het ontstaan. Onze Nieuwe Aarde zit in haar eigen creatieproces.

Thuis

WIJ ZIJN HIER. Elk NU-moment is onvoor-spelbaar en uitdagend verbazingwekkend. WIJ ZIJN NIETS, dus er bevindt zich ook NIETS voor ons en ALLES is mogelijk. Geleidelijk en zeker nemen wij exponentieel in Belichaamd volume toe. Wij hebben voor het geheel dat we zijn ‘kamp gemaakt’ zodat ook jij een plek hebt waar je na je eigen lange ‘Ascensie Reis in het onbekende’ kunt arriveren. Met jouw aanwezigheid in onze steeds groter wordende THUIS-commUNITY, creërt ‘wij-EEN’ onze meest schitterende Nieuwe Aarde. LiefdeLichtBelichaamd.

Kom ook

Zelfs als het mogelijk zou zijn, kunnen wij niet terugkeren naar de uiteenvallende plek waar velen van ons nog steeds verblijven en zich aan vastklampen. Wanneer jij het diepste verlangen hebt om wederom EEN te ZIJN, moet ook jij dus naar HUIS toekomen.

Zet jouw Ascensie Reis niet in de wacht tot je volkomen begrijpt wat deze ‘plek die we THUIS noemen’ is en wat Zij naar jou communiceert. Zo kom je nooit HIER. Hang onderweg niet rond tot je volledig inziet wat WIJ ZIJN en communiceren. Zo kom je nooit HIER.

Volg eenvoudigweg daad-wérkelijk jouw diepste innerlijke verlangen in voortdurend ‘VOL JA!’, wees moedig en kom gewoon. KOM! Alleen dan arriveer ook jij THUIS en VERSTA je.

Jij bent hier zo bijzonder welkom!

KOM OOK THUIS

2018-03-01T17:15:53+01:00

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.