De banner van ons Ascensiehuis en website

 WELKOM ‘IN’ ONS ASCENSIEHUIS 

Hallo, wij zijn An-Ra en SARA en je bent hier op de website van ons Ascensiehuis. Wij zijn eigenaar van Calyxes Ascensionwork Practice in Deventer.

Zoals je op de foto’s kunt zien hebben wij ons Ascensiehuis voorzien van een banner. Zo is het Ascensiehuis duidelijk voor iedereen aan de buitenzijde te herkennen. Alles is nog ‘vers’. De banner is vandaag – 12-12-2017, rondom 12.12 uur – opgehangen aan de gevel van ons huis aan de Diepenveenseweg 90 in Deventer.

Wij zijn pioniers en wegbereiders in de Ascensie die NU – op dit moment – met de Aarde en iedereen aan het plaatsvinden is. Dit Ascensiehuis is vol dienend aan iedereen die het diepste verlangen heeft Thuis te komen in zichzelf en wederom EEN te ZIJN. Het moment waarop dit gebeurt en we daadwerkelijk overgaan naar de hogere vibratie van Onze Nieuwe Aarde, wordt ‘The Event’ genoemd.

Je ontvangt in dit Ascensiehuis….
  • de ondersteunende energie om te kunnen Ascenderen
  • volledig doorleefde informatie over wat je tijdens jouw Ascensie-weg en het co-creëren van Onze Nieuwe Aarde kunt ontmoeten
  • diepgaande begeleiding en Ascensie-healing
  • inspiratie en bekrachtiging, door deelnemer te zijn aan de Nieuwe Aarde CommUNITY
  • informatie en begeleiding tijdens en na ‘The Event’ zodat je zo soepel mogelijk door deze periode heen beweegt. Wij bieden deze ondersteuning omdat de verwachting is dat deze verschuiving naar Het Licht voor velen een bijzonder verwarrende en wellicht wat beangstigende tijd zal zijn.

Kies jij er ook voor om jouw unieke Ascensie-werk ten dienste aan het grootste geheel te doen? Of ben je gewoon nieuwsgierig en resoneer je met wat je hier leest?

Zo kom je met ons in gesprek……….

Wil je ons Ascensiehuis bezoeken, bel dan Sara: 06-36402890 en An-Ra: 06-16423400 of mail naar info@ascensiehuis.nl of voor het maken van een afspraak. Of, bel gewoon bij ons aan om te horen of  wij op dit moment of op een ander tijdstip beschikbaar voor je zijn.

Je bent welkom!

ASCENSIE 

Momenteel zijn de Aarde en al haar bewoners een ongekende Ascensie-sprong aan het maken. Als gevolg van het diepgaande werk van velen wereldwijd, is onze vibratie dusdanig aan het stijgen dat ONZE NIEUWE AARDE aan het ontstaan is en gaandeweg verder vorm krijgt. Een Aarde waarin wij ERVAREN dat wij ÉÉN energie van Licht en Liefde ZIJN. UNITY.

Hoe realiseren wij dit met elkaar In de huidige Aardse periode komt alle afgescheidenheid, pijn en angst naar de oppervlakte en wordt hiermee zichtbaar. Wanneer jij wat in jou aangeraakt wordt IN JOU ZELF doorleeft, gaandeweg Het Licht dat we zijn vrij tot expressie laat komen en voltijds ten dienste bent aan het grootste geheel, Ascendeer jij. Wanneer voldoende mensen deze persoonlijke Ascensie-weg vol-ledig hebben belichaamd – er genoeg massa is – vindt ‘The Event’ plaats en Ascenderen wij als geheel.

NIEUWE AARDE CommUNITY

Samen zijn wij aan het Ascenderen en Onze Nieuwe Aarde aan het creëren. Het grootste deel van dit Ascensie-werk moet ieder ALLEEN en in zichzelf doen. NU mogen we hierbij gebruik gaan maken van de fysieke aanwezigheid en ervaringen van anderen. Móeten we zelfs daadwerkelijk samen gaan komen. Met het openstellen van dit Ascensie Huis bieden we daarvoor de gelegenheid.

In de Nieuwe Aarde CommUNITY die we hier met elkaar vormen, zijn we ten dienste aan elkaar en aan het grootste geheel. Dit doen we door onze ervaringen te delen, antwoorden te krijgen, ons te laten raken, inspireren, bekrachtigen en elkaar uit te blijven nodigen om onze Ascensie-weg te vervolgen en daadwerkelijk onze unieke Ascensie bijdrage te leveren.

DONATIES

Ons Ascensie Huis draait op schenkingen. Doordat wij donaties van anderen ontvangen, kunnen wij ons werk voor jou doen. Met jouw donatie maak jij het weer voor een ander mogelijk om te ervaren wat dit Ascensie Huis brengt.

BOEK ‘DE WEG DOOR DE KELKEN, TEACHINGS’

Het door SARA geschreven boek De Weg door De Kelken, Teachings is voor de lezers een bekrachtigende, bijzondere leidraad gedurende hun Ascensie-weg. Koop dit boek in ons Ascensie Huis of bestel het bij uitgever Elikser in Leeuwarden. Het kost €  22,00.

Download pdf